bussolycka sveg

Bussolyckan i Sveg: Åttornas skidresa slutade i katastrof

 ·

När räddningsstyrkan från Sveg – som hade närmast och var först på plats – kom fram, möttes de av förskräckliga syner. Först där och då blev vidden av olyckan uppenbar. Det handlade om en katastrof.

Skolungdomar i svår dödsolycka – Nyheterna (TV4) – …

Click to view on Bing0:50

Apr 02, 2017 · Nyheterna i TV4 från 2017-04-02: Tre personer har omkommit i samband med en allvarlig bussolycka i Härjedalen. Olyckan inträffade vid sjutiden på morgonen, på …

Author: TV4Nyheterna

Bussolyckan i Härjedalen – Wikipedia

Singelolyckan inträffade efter en svag högerkurva på en närmast rak sträcka av väg E45 i höjd med Siksjön cirka 20 km söder om Sveg i Härjedalen. Bussen hamnade liggande på sin högra sida i vägrenen till höger om det norrgående körfältet.

Detaljerat  ·

Allvarlig bussolycka i Härjedalen med – Krisinformation

Allvarlig bussolycka i Härjedalen med flera skadade. E45 avstängd i bägge riktningar.

Investigations – Accident with a bus south of Sveg, Härjedalen

Accident with a bus south of Sveg, Härjedalen. Accident with a bus south of Sveg, Härjedalen. O-2/17. Date of occurrence: 2017-04-02.

IFK Örby – En svår bussolycka utanför Sveg har inträffat

En svår bussolycka utanför Sveg har inträffat under söndag morgon. På bussen befann sig 52 åttondeklassare och 7 vuxna på väg från Ängskolan i Skene till Klövsjö på skidresa. Ett antal av barnen på bussen tillhör IFK Örby. Vi vet i nuläget inget om tillståndet för dom drabbade. Anhöriga är på väg till Sveg just nu.

Bussolyckan i Härjedalen | SvD

 ·

På morgonen den 2 april inträffade en svår bussolycka utanför Sveg i Härjedalen.

Bussolyckan utanför Arboga – Wikipedia

Bussolyckan utanför Arboga inträffade på förmiddagen fredagen den 27 januari 2006. I bussen, på väg på från Västergötland till Stockholm och musikalen Mamma Mia!, fanns 51 personer. Nio personer omkom i olyckan och många skadades svårt, vilket gjorde det till en av de svåraste bussolyckorna som inträffat i Sverige. Olyckan orsakades av att …

Händelsebeskrivning ·

#bussolycka hashtag on Twitter

See Tweets about #bussolycka on Twitter. See what people are saying and join the conversation.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *