elaine eksvärd böcker

Elaine Eksvärd – Böcker | Bokus bokhandel

Köp böcker av Elaine Eksvärd: Snacka snyggt : den stora boken om modern retorik; Vardagsmakt : tio strategier som ger och genomskådar ; Vi måste prata : lätta lösningar på svåra samtal m.fl.

elaine eksvärd | Adlibris

Köp billiga böcker inom elaine eksvärd hos Adlibris.

Härskarteknik : den fula vägen till makt – Elaine Eksvärd

Elaine Eksvärd bevisar ännu en gång varför hon är en av de överlägset största retorikexperterna i Sverige. Hur hon tacklar detta ämne med sådan precision är jämförbart med hur effektivt den mest kompetenta av kirurger skulle genomföra en lyckad operation.

5/5(5)

Alla e-böcker och ljudböcker av Elaine Eksvärd – Bokon

På denna sida kan du läsa smakprov och köpa alla e-böcker av Elaine Eksvärd. Läs dina e-böcker i våra appar för iPad, iPhone & Android, eller på din Kindle.

BOKHYLLAN- Elaine Eksvärd – YouTube

Click to view on Bing4:31

Apr 10, 2017 · Vid Liljeholmens skyline besöker vi Elaine Eksvärd bokhylla. Elaine visar upp både betydelsefulla böcker för hennes karriär och privatliv, där vi även får se vilka andra …

Author: Storyfire

Böcker av Elaine Eksvärd – Akademibokhandeln

Handla dina böcker online eller i butik! Inspireras av personalens lästips, besök författarsamtal eller ta med barnen på sagostund.

Elaine Eksvärd – Blogg

Det är samma Elaine på en annan portal, reklam, jag får pröjs helt enkelt och vi jobbar på kommentarsfältet ska var lika effektivt som här inne inom kort. Svaret på frågan ”Vad som händer egentligen” den hittar ni här där bloggresan med mig fortsätter.

Författaren – Elaine Eksvärd

Elaine Eksvärd är författare till böckerna Vardagsmakt, Härskarteknik, Du är din generation och Snacka Snyggt.

Elaine Eksvärd: Pappa tog min barndom ifrån mig – …

Elaine Eksvärd: Pappa tog min barndom ifrån mig Retorikexperten Elaine Eksvärds sjätte bok är också hennes viktigaste. Den handlar om hur hon som liten flicka utsattes för sexuella övergrepp.

En av fyra böcker om barnuppfostran avklarad – Elaine Eksvärd

Det har tagit mig år att plöja denna. Jag vet inte varför, men bra är den. Jag skulle vilja läsa tre till böcker i samma ämne innan Benny föds.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *