fina ord om kärlek

Kärlek ordspråk och citat – Sveriges största samling

Allt jag ville ha var precis vad alla andra vill ha, du vet, kärlek. Rita Hayworth (1919-1987) Allt som vi verkligen älskar är oersättligt, och allt som vi kunnat tänka oss ersätta har vi …

Citat / ordspråk om kärlek – BröllopsGuiden

Den högsta lyckan i livet är förvissningen om att vara älskad för sin egen skull, eller rättare sagt: att vara älskad trots en själv. Victor Hugo Den sanna kärleken liknar cirkeln, och cirkeln har inget slut.

100 peppiga citat om kärlek, livet och vänskap – …

Citat om kärlek. Kärlek är bland det finaste som finns i livet. Här kommer några posters med underbara citat om kärlek som går att klicka hem När du hittat din favoritmänniska.

Vackra ord & citat – Home | Facebook

Vackra ord & citat. 20K likes. Med den här sidan tänker vi sprida tankar,vackra ord och citat

Citat om kärlek – tänkvärda och kloka citat på svenska

Människans kärlek till sin nästa är världens starkaste kraftverk, men den saknar all farlig strålning. Björn Ranelid Om du skulle fråga Kärleken: …

Ordspråk och citat i ämnet Kärlek

Grattis! Här får du länkar som vi hoppas kan vara till glädje för dig som är intresserad av ordspråk och citat i ämnet: Kärlek.

Bröllopsbanken: Citat om kärlek och äktenskap

Mar 21, 2007 · Den vet föga om kärlek som alltid talar om den. – Italienskt ordspråk Ett ord, ett ögonkast, ja till och med tystnaden förråder den.

Citat och kloka ord | Livets Guldkorn

Citat och kloka ord . Det kan vara en konst att se vardagens alla små guldkorn, men kanske är det just den konsten som är nyckeln till lycka… Här delar jag med mig av kloka, tänkvärda och roliga citat som jag stött på genom åren.

De vackraste orden om kärleken – Expressen | Senaste nytt

 ·

Kärlek skriver nog alla om, men det var nog mer till kärleken som kraft som jag skev än till en person. 3. Om jag skulle skriva den i dag skulle jag säkert skriva på rim.

Jag älskar dig | Dikter

Den finaste som finns, allt jag kunnat drömma om. Den allra vackraste av alla universums stjärnor. Älskling, du är allt som någon kan vilja ha. Och att du valde mig är sjukt. Jag är så glad. Såsåså glad. Du väckte det glada i mig, och om …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *