göteborgs universitet kurser

Kurser och program – Utbildning, Göteborgs universitet

Kurser och program vid Göteborgs universitet. Använd vår sökfunktion för att läsa om våra kurser eller program. Gör en sökning på till exempel ett ämne eller valfritt sökord

Program i bokstavsordning – Utbildning, Göteborgs universitet

Göteborgs universitet; Utbildning; Kurser och program; Program i bokstavsordning; Webbkarta. Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se. Kurser och program.

Kurser – Göteborgs universitet

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Utbildning, forskning och samverkan – Göteborgs universitet

Göteborgs universitet möter samhällets utmaningar med mångsidig kunskap. Universitetet har 38 000 studenter och 6 000 medarbetare. Forskning i världsklass, 1 400 kurser och 190 utbildningsprogram gör det till ett av de mest populära i Sverige.

Grundutbildningsprogram – Sahlgrenska akademin, Göteborgs

Att läsa ett program hos oss betyder att du läser ett antal kortare eller längre kurser i en viss ordning. På Göteborgs universitet använder vi kakor

Kompletterande utbildning av utländsk examen – …

Göteborgs universitet bedriver sedan 2009/2010 kompletterande utbildning för personer med avslutad läkar-, tandläkar- och sjuksköterskeutbildning från länder utanför EU/EES/Schweiz. Från och med hösten 2017 bedriver Göteborgs universitet även kompletterande utbildning för apotekare och biomedicinsk analytiker.

Kurser forskarutbildning – Psykologiska institutionen

Kurser på forskarutbildningen. Utbildningen på forskarnivå omfattar en kursdel på 75 högskolepoäng (hp), varav 37,5 hp är obligatoriska metodkurser. På den här sidan ser du alla kurser som ges på psykologiska institutionen. För att en kurs ska genomföras krävs minst fem deltagare.

Kurser – Utbildningsvetenskapliga fakulteten, Göteborgs

Kurser som är obligatoriska för någon kategori av forskarstuderande vid Utbildningsvetenskapliga fakulteten På Göteborgs universitet använder vi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *