katter söker hem

Katter söker hem – Djurskyddet Jämtlands Län

KATTER SÖKER HEM. Vi söker ständigt nya, kärleksfulla hem till våra hittekatter. Sedan vi startade Katthemmet i december 2012, har vi tagit hand om över 700 katter. Glädjande nog har vi hittills lyckats hitta nya, bra hem till de flesta av dessa. Dessutom har vi hjälpt flera katter att hitta tillbaka till sina ägare.

Katter som behöver hem – Katter söker hem – …

katter som behÖver hem Vi som placerar katter försöker göra en så bra matchning som möjligt för att det ska bli bra både för katten och den nya ägaren. Vi som lärt känna katten under en tid ser vad den behöver, t ex ett lugnt hem hos äldre människor eller om det är en yngre, livlig katt som behöver få lekkamrater.

Katter söker hem – Andra Chansen Mora Orsa

Katter söker hem Fler bilder på katter som söker hem finns på vår Facebook i albumet ”Katter söker hem” Klicka här! Knaster född juli 2017 Bor i jourhem med syrran Flisan.

Katthemmet Kompis | Akuta katter som söker nya hem

Våra katter / Akuta katter söker nya hem. Huvudpersonerna på Katthemmet Kompis är alla katter som bor här och söker nya hem. Katternas ålder varierar, många är vuxna …

Katter som söker hem – Tre Tassar – Hem

Kattungar Vi är ett gäng spralliga gossar & jäntor som är 9 veckor och som söker efter våra För alltid-hem. Vi är bokningsbara redan idag, men vi flyttar inte hemifrån förrän vi har fyllt 12 veckor.

Katter som söker hem | hjälputsattakatterfåhem

Nala Försäkringsfadder: Eila Sandberg Nalas matte dog. Efterlevande kunde inte behålla henne pga allergi. Nala är en söt, trevlig, social katt som vill ha e

Katter söker hem | Hemlösa katter Helsingborg/Skåne

Maila mer om dig och ditt hem. Katter som akut söker efter ett nytt permanent hem Gizmo söker återigen efter ett nytt permanent hem. Gizmo adopterades som kattunge men han trivs inte i sitt nuvarande hem pågrund av de små barnen som också bor där. Därför hjälper vi till att återigen hitta ett nytt hem till honom.

Katter söker hem | Djurskyddet Norra Halland

Här finns de katter som söker nya hem just nu. Finns det inga katter här har vi för tillfället inga som är klara för adoption. Läs mer om hur det går till att adoptera och fyll i din anmälan via knappen till höger.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *