knöl bakom örat

Knöl bakom örat – alltforforaldrar.se

Mar 19, 2007 · Knöl bakom örat Idag hittade jag en knöl bakom örat. Inte direkt vid örsnibben eller själva örat utan ca 1 cm från örat, fäst vid själva skallbenet. Knölen känns som en ärta i storlek och är lite öm. Jag blev ärligt talat sk-trädd! Ska jag bli det? Ska man ringa läkare direkt? Min mamma har lymfom.

Märkte precis att jag har en knöl bakom vänstra öra

 ·

Mar 08, 2008 · Var bakom örat? Högt upp, långt ner, mitt på? Om det är långt ner, typ precis bakom örsnibben, kan det vara så att översta nackkotan ligger lite fel och det är änden på denna du känner. Det ömmar lite när man trycker på den. Har du ont i nacken annars eller ofta huvudvärk? Jag har haft så, och fick den förklaringen av min naprapat.

Oöm knöl bakom örat – cancer? Sep 18, 2014
Öm knöl bakom örat ! Vad är detta? Mar 11, 2014
Fått en rätt stor hård jätteöm knöl bakom örat! Mar 10, 2011
Min son har fått en ”knöl” bakom örat. Nov 30, 2008

See more results

Knöl bakom örat! – Flashback Forum

Jag har en knöl bakom mitt högra öra. Den är som en liten ärta.. Har dock ingen aning om vad det kan vara, men har hört att väldigt många har det.

Så vet du om knölen är cancer – Cancer.se

Elizabeth Johansson, sakkunnig Cancerfonden, om vad du ska göra om du hittar en knöl på kroppen. Foto: Andrea Björsell, Cancerfonden Om du däremot har hittat en knöl i bröstet eller i testikeln ska du inte vänta på samma sätt.

Fettknölen var cancer | Aftonbladet

 ·

Det var i november för ett år sedan som den 30-åriga sekreteraren kände en liten knöl mitt på hjässan. – Läkaren på vårdcentralen sa att det bara var en fettknöl. En månad senare, när knölen vuxit, sa han fortfarande att det inte var något problem.

Svullna lymfkörtlar – 1177 Vårdguiden – sjukdomar

Lymfkörtlarna finns samlade i grupper i till exempel armhålorna, nacken, käkvinklarna, ljumskarna, bakom bröstbenet. De finns också utspridda en och en. Det finns mellan 500 och 1000 lymfkörtlar i kroppen.

Vad bör jag göra med svullna lymfkörtlar? – Steg för Hälsa

Om du ser en knöl på nacken, nyckelbenet, armhålan eller skrevet kan det vara en svullen lymfkörtel. Vi vill påpeka att om du finner denna klump på nyckelbenet kan det röra sig …

Öron-, näs- och halssjukdomar | Läkemedelsboken

Mastoidit är vanligast hos de allra yngsta barnen och ska misstänkas vid otit med ihållande smärta, rodnad bakom örat, palpationsömhet över processus mastoideus och utstående ytteröra. Vid inspektion finner man ofta var bakom en buktande trumhinna, ibland flytning och taksänkning i hörselgången.

Svullna lymfkörtlar – Symptom

Bakom öronen; På baksidan av huvudet; Lymfkörtlar kan svullna vid infektion, inflammatoriska tillstånd, en böld, eller vid cancer. Andra orsaker till förstorade lymfkörtlar är sällsynta. Den i särklass vanligaste orsaken till svullna lymfkörtlar är infektion.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *