logistik utbildning distans

YH-utbildningar inom inköp, logistik och handel

73 rows · Beroende på val av utbildning kan du få jobb som exempelvis: inköpare; logistiker; internationell speditör; inköpsekonom; Praktik ingår på de flesta YH-utbildningar. De allra flesta YH-utbildningar inom kategorin inköp, logistik och handel kombinerar också teori med praktik ute på en arbetsplats. Det kallas även för ”Lärande …

SÖKRESULTAT ORT
Account Manager IT Sales Sälj&Marknad… Göteborg
Account Manager IT Sales Sälj&Marknad… Vill du arbeta som säljare inom den expa…
Affärslogistik Östsvenska Yrkeshögskolan Norrköping
Affärslogistik Östsvenska Yrkeshögskolan Är du bra på att planera, genomföra och e…

See all 73 rows on www.yhutbildningar.se

Logistik på distans – Eftergymnasiala utbildningar

Längd, takt och eventuell kostnad för utbildningar inom logistik kan variera inom kategorin ”eftergymnasialt”. Du hittar mycket information om utbildningar med inriktning logistik på utbildningsanordnarnas egna sidor här på Allastudier.se. Du finner ytterligare information om ”eftergymnasialt” på vår avdelning studiefakta.

Logistikutbildning – Hitta och jämför utbildningar!

Logistik handlar om att kontrollera materialflöden. Genom att effektivt förstå dessa flöden och hur du strukturerar din lagerverksamhet finns stora kostnader att spara in på. Från truck till exportör, hantera varor som ett proffs.

Utbildning i Logistik på distans

Utbildning inom Logistik på distans Här hittar du utbildningar som matchar sökningen ”Logistik, Distans”. Du kan förfina sökresultatet genom att bland annat filtrera på …

Distanskurs komvux – Logistik 1 – Hitta din utbildning

Läs Logistik 1 på distans! Läs kursen Logistik 1 och lär dig mer om vilka delar som måste samverka i den logistiska processen. NTI-skolan finns här för dig som vill läsa komvuxutbildningar på distans. Här kan du läsa på heltid eller deltid med rätt …

Logistikutbildning på högskola universitet – …

Flera lärosäten erbjuder en ren logistikutbildning, medan en del erbjuder logistik inom civilekonom- och ekonomutbildningarna. Det finns också systemvetenskapliga utbildningar med inriktning logistik. Utbildningens längd. Logistikerutbildningen omfattar 180 poäng vilket är det samma som tre år. Efter dessa tre år får man en kandidatexamen.

Utbildning i Logistiker på distans – Hitta din utbildning

Här hittar du utbildningar som matchar sökningen ”Logistiker, Distans”. Gå igenom listan för att hitta utbildningar som passar dig Skicka en intresseanmälan till skolan Få mer information Du kan också precisera din sökning genom att välja kategori, utbildningstyp och utbildningsort eller sortera listan efter terminsstart.

Logistik – Utbildningar | AllaStudier.se

Vad leder en utbildning inom logistik till? Som inköpare, eller upphandlare som det heter om man jobbar inom offentlig verksamhet, jobbar du med inköp av varor och tjänster. …

Inköp / Logistik – Komvuxutbildningar .se

De hjälper dig med ansökningsprocessen. Om den utbildning du vill läsa inte finns så kolla med din kommun om de har möjlighet att köpa hem den till dig. Komvuxutbildningar inom inköp och logistik på distans. Om du inte vill flytta till en annan ort för att studera så kan du läsa en komvuxutbildning inom inköp och logistik på distans.

Distansutbildningar .se – Distansstudier på universitet

Hitta din utbildning På distansutbildningar.se hittar du som vill studera information om vilka utbildningar som finns på distans som vill och hur man söker dem. Vi har idag information om 1791 utbildningar från universitet, högskolor, Yh-utbildningar folkhögskolor, yrkesutbildningar, distansutbildningar, Ky-utbildningar och Komvux/Vuxenutbildningar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *