nya zeeland visum

New Zealand Visas | Immigration New Zealand

Visa Verification Service. If you are a current visa holder and provide your details to a third-party (such as a bank), they can use this information to verify your visa using the Visa Verification Service. Please read this information before you login.

Apply for a Visa · Work · Forms & Guides · Visit · Skill Shortage List Check · Contact Us

Visum – Nya Zeelandresor

När du kommer till Nya Zeeland måste du ha ditt pass med dig och det ska vara giltigt i minst tre månader efter att du har rest ut ur landet. Om du kommer från ett land som inte ingår i bland de länder som har visum fritt måste du ansöka om ett visum på en Nya Zeeländsk ambassad innan du ankommer till Nya Zeeland.

Visum till Nya Zeeland – Australienresor

Nya Zeeland och Söderhavsöarna kräver inget visum för svenska medborgare, ett 3 månaders turistvisum ges vid gränsen. Vid inresa till Australien och Nya Zeeland krävs en giltig returbiljett. Om du ska flyga via USA krävs ett maskinläsbart pass eller visum.

Nya Zeeland Visa | Apply for an Nya Zeeland Visa | Nya

FAQS för visum till Nya Zeeland. När bör jag ansöka om mitt Nya Zeeland visum? Det lämpligaste är att ansöka om ditt visum till Nya Zeeland 1-2 månader före ditt resedatum. Om du har kort om tid, kan vi behandla din ansökan snabbt och smidigt med expresshantering på ambassaden.

Reseförsäkring Nya Zeeland – visum & vaccination

Samlad reseinformation om Nya Zeeland, allt du behöver veta om visum, vaccination och säkerhetsläget i alla världens länder. Res säkert, vi guidar dig! Samlad reseinformation om Nya Zeeland, allt du behöver veta om visum, vaccination och säkerhetsläget i …

Skaffa visum till Nya Zeeland – så här går det till

Skaffa visum till Nya Zeeland – så här går det till Du som ska åka till Nya Zeeland som Au Pair behöver skaffa dig visum för din vistelse. Detta är en …

Working Holiday Nya Zeeland – Workingholiday.se

Du kommer även få ett 24h nödnummer så du alltid kan kontakta något på plats på Nya Zeeland, om något skulle hända. VISUM . För att arbeta på Nya Zeeland behöver du ett visum som ger tillstånd att arbeta och tjäna pengar.

Jobba och resa i Nya Zeeland – Stor guide med allt du

Om du känner att Nya Zeeland är ett land för dig och du inte alls vill åka hem så kan du förlänga ditt visum med tre månader. Vem kan förlänga sitt visum? För att kunna förlänga ditt visum måste du ha jobbat inom “horticulture” och “viticulture” minst tre månader.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *