översätt till arabiska

Översätt text eller webbsida – Google Translate

Skriv text, ange adressen till en webbplats eller översätt ett dokument. Om Google Översätt

Svenska och arabiska | Lexikon24.nu – Översätt till och

Kort om arabiska. Arabiska hör till de semitiska språken precis som hebreiska och talas av över 280 miljoner människor världen över som förstaspråk. Språket skrivs med det arabiska alfabetet vilket delas av större delen av arabvärlden.

ÖVERSÄTT TEXT HÄR! – Översättning online

Översätt texter och meningar till över 85 olika språk, till exempel: Engelska, Tyska, Italienska, Arabiska, Thai, Franska, Ungerska m.fl.

Översättning från Arabiska till Svenska

Babylon ställer till ditt förfogande en automatisk översättare för ord, texter, uttryck och mycket annat. Sök efter bokstavligen miljontals termer i Babylons databas med över 1600 ordböcker och ordlistor från de mest skilda informationskällorna.

Engelskt-arabiskt lexikon – översättning och ordbok – …

Klicka sedan på översätt. Du kan söka efter både engelska och arabiska översättningar utan att välja ett annat nätlexikon. Du kan alltid kolla i det engelsk-svenska lexikonet om du har problem med ett engelskt ord.

Svenska-Arabiska Ordbok, Glosbe

Sådana översatta meningar är mycket bra komplement till ordböcker. Statistik. För närvarande har vi 51 752 översatta fraser. För närvarande har vi 5729350 meningar översatta. Samarbete. Hjälp oss att skapa den största svenska-arabiska ordboken på nätet. Logga bara in och lägg till ny översättning.

arabiska – engelsk översättning – bab.la svenskt …

Engelsk översättning av ’arabiska’ – svenskt-engelskt lexikon med många fler översättningar från svenska till engelska gratis online.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *