svenska bostäder stockholm

Lägenheter och Bostäder i Stockholm | Svenska Bostäder

Svenska Bostäder är ett av Sveriges större bostadsbolag. Hos oss hittar du lägenheter och bostäder i hela Stockholms stad.

Här finns information för dig som är eller vill bli hyresgäst hos Svenska Bostäder.

Kontakta Svenska Bostäder | Svenska Bostäder

Hos Bostadsförmedlingen finns det två olika kösystem. Den interna byteskön står du i automatiskt om du har ett hyreskontrakt hos Svenska Bostäder, Stadsholmen, Stockholmshem, Familjebostäder eller Micasa Fastigheter.

Hyra bostad Svenska Bostäder | Sök 9 lediga lägenheter

Svenska Bostäder är en av få hyresvärdar i Stockholm som kan erbjuda boende för alla typer familjer. Hyresrätter finns i storlek från 1 till 6 rum och kök. Är du student finns ett stort utbud av studentbostäder och har du fyllt 60 år kan du ansöka om seniorlägenheter.

Svenska Bostäder – Home | Facebook

Svenska Bostäder, Vällingby, Vi har idag fått flera anmälningar från hyresgäster i södra Stockholm som fått besök av män som säger sig göra arbeten

Svenska Bostäder (@SvenskaBostader) | Twitter

Svenska Bostäder @SvenskaBostader. Svenska Bostäder är ett av Sveriges största bostadsbolag och vi har i över 70 år haft en aktiv roll i byggandet av Stockholm.

Svenska Bostäder Tensta/Rinkeby – Stockholm, Sweden

Alexander Abu Anas Assal added 2 new photos — at Svenska Bostäder Tensta/Rinkeby. · May 28, 2017 · Stockholm, Sweden · Så blir det när man river ett 3 vånings garage …

4.8/5(63)

Svenska Bostäder | Din bostad Stockholm

Svenska Bostäder är Stockholms största bostadsföretag med över 40 000 lägenheter i beftintlig bestånd och 1 000 hyresrätter i nyproduktion. Välkommen in och läs mer om Stockholms största bostadsföretag.

Hemnet – Sveriges största bostadssajt

Hitta bostäder till salu Hitta slutpriser Sparade sökningar Med ett konto på Hemnet kan du enkelt hitta dina favoritsökningar och objekt och bli meddelad när något nytt har hänt.

Svenska Bostäder – Wikipedia

Albert Aronson var verkställande direktör i AB Svenska Bostäder mellan 1944 och 1971 och påverkade som sådan planeringen och utförandet av en lång rad förstäder i Stockholm. Verksamhet Svenska Bostäder totala lägenhetsbeståndet i det egna samt i dotterbolag är cirka 26 000 och ca 4 000 lokaler.

Bransch: Bostadsföretag

Bostadsförmedlingen i Stockholm – förmedlar lediga

Vi förmedlar lediga lägenheter i hela Stockholmsregionen. Förutom vanliga hyresrätter förmedlar vi också särskilda bostäder för ungdomar, studenter och seniorer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *