tåg stockholm jönköping

Välkommen att boka din tågresa här! – SJ

Boka och köp din tågresa med SJ här. Vi erbjuder billiga tågresor över hela Sverige samt till Köpenhamn, Oslo och Narvik!

Kundservice · Hitta Billiga Biljetter · Köp Resa · Pendlarbiljetter Och Årskort

Boka tåg jönköping stockholm hos Tågbokningen

En bit utanför Jönköping … Jönköping Read More » Tågbokningen.se drivs av Crew Communications Scandinavia AB (org nr 5566143102) med bifirma Tågbokningen i Sverige, Storsjöstråket 15, 83134 Östersund.

10 sätt att resa mellan Stockholm & Jönköping

Om du inte är ute i väldigt god tid är det svårt att hitta ett billigare sätt att resa mellan Jönköping och Stockholm än buss. Se Swebus Express & Bus4you för tider och priser. …

Stockholm to Jönköping – 8 ways to travel via train, bus

You can take a train from Stockholm to Jönköping via Nässjö Centralstation in around 3 h 30 min. Alternatively, FlixBus operates a bus from Stockholm to Jönköping every 4 hours. Tickets cost $18 – $35 and the journey takes 4 h 30 min.

Boka billiga tågbiljetter och tågresor med Tågbokningen

Du jämför alla tåg i Sverige och många bussar med en enda sökning. På så vis hittar du enkelt den bästa resan för dina önskemål och din plånbok. Du betalar enkelt med kort i …

Direkttåg från Jönköping till Stockholm tillbaka – Jnytt

 ·

Många resenärer i Jönköping har saknat möjligheten att åka direkt till Stockholm. Under en längre tid har man varit tvungen att byta tåg i Nässjö för att ta sig till huvudstaden. Nu sätter SJ in snabbtåg som går direkt mellan Jönköping och Stockholm, med en avresa på morgonen och en hemresa på kvällen.

Jönköping till Stockholm med buss – Inga byten, nya …

På vår buss mellan Jönköping och Stockholm stannar vi i Gränna, Ödeshög, Mjölby, Linköping, Norrköping, Nyköping och Södertälje. Restid och avstånd Vägsträckorna distans från Jönköping med buss till Stockholm med buss är ca 324 kilometer där Swebus tar dig mellan båda städerna på cirka 4 timmar och 10 minuter.

Tidtabeller, kartor och aktuella tågtider – SJ

Det enklaste sättet för dig att söka en tidtabell och få fram avgångs- och ankomsttider är i vår bokning. Sök på sträcka och datum så får du upp en lista med tåg och tågtider. …

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *