tekniska museet restaurang

Mat och fika – Tekniska museet

Tekniska by Pontus är vår nya restaurang där Pontus Fritiof tillsammans med Nordrest serverar underbara menyer till stora och små finsmakare. Tekniska by Pontus är vår nya restaurang där Pontus Fritiof tillsammans med Nordrest serverar underbara menyer till stora och små finsmakare.

Startsida – Tekniska museet

Äntligen sommarlov! På Tekniska museet råder mattefeber – vi är stolta värdar för en internationell konferens om matematik och konst, som kommer att bubbla ut i hela …

Restaurang Stallet | Tekniska Museet – Stockholm Food

Vi erbjuder tillsammans med Tekniska Museet konferens och event Stockholm Food Catering & Event är din cateringsamarbetspartner i Stockholm och tar beställningar från både privatpersoner och företag.

Konferens och event – Tekniska museet

Nu kan vi erbjuda nya möjligheter för event på Tekniska museet då vi lanserar vårt nya restaurang- och eventkoncept. Vi är stolta att presentera Pontus Frithiof i samarbete med Nordrest som nya krögare och som kommer att servera spännande menyer till våra konferens- och eventgäster.

Tekniska museet – Home | Facebook

Vi hade kul i museet, men restaurang en var inget jag vill besöka igen. När man spenderar en heldag med barn som hoppar, klättrar, springer och utforskar, behöver man fylla på med nåt mer än 9 små plät tar. Målgruppen är barn. Ganska många barn ogillar när mat är blandad, som köttbullar och sås.

4.2/5(1.2K)

De 10 bästa restaurangerna i närheten av Tekniska Museet

Restauranger i närheten av Tekniska Museet på TripAdvisor: Läs omdömen och se bilder från resenärer på restauranger i närheten av Tekniska Museet, Stockholm.

Tekniska museet – 41 Photos & 15 Reviews – Museums

Tekniska Museet is one of my favorite museums in Stockholm! I came to see the Game On exhibit and it was probably the most fun I’ve ever had at a museum. I came at around 3 not knowing that the museum closed at 5 so I would recommend going earlier if possible. There was free Wi-Fi and lockers to store everything.

3.5/5(15)

Restauranger nära Tekniska museet, Stockholm

Lägg till en restaurang; Skaffa en blogg-widget! Senast visade områden: Alingsås; Strängnäs; Helsingborg; Hällestrand; Eksjö; Skokloster Camping, Skokloster; Fler populära områden » Senaste restaurang-recensioner: Traktör gav Norrqvarn Hotell och Konferens en 1:a. Eannjo gav Angry Bull en 5:a. user 222824 gav Phaya Thai …

3.4/5(28)

Tekniska by Pontus – Restaurang – Djurgården/Gärdet

Tekniska museet är stället för alla små genier, och även restaurangen har barnens perspektiv. Här står innovation, lekfullhet, teknik och hållbarhet i fokus. – Vi vill att restaurangen både ska vara en del av den roliga och nyfikna museiupplevelsen, och ett attraktivt utflyktsmål i sig, säger Pontus Frithiof som är med och driver restaurangen.

Tekniska by Pontus – Pontus Frithiof

Välkomna till Tekniska by Pontus – en innovativ och grön matupplevelse för barnfamiljen Efter en storskalig ombyggnation har nyfikenhet, innovation och interaktion blivit en lika självklar del av matupplevelsen som i resten av museet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *